• Email office@autehton.md
  • Telefon de contact +373 60 511811
  • Luni - Vineri 08:30 - 17:30

Articole

SHOCK FROST – O nouă eră în industria alimentară, O altă generație de alimente.

Necesitate sau Lux ?

Industria agro-alimentară mondială traversează o amplă schimbare, de la alimente proaspete – la congelate, de la legume și fructe crescute în câmp deschis – la sere și tuneluri.

Dilema consumatorului rămâne a fi  Ce consumăm? Proaspăt, crescut artificial, sau  crescut în sezon și congelat?

Congelarea Shock Frost – o metodă modernă de conservare care ne permite să păstrăm majoritatea nutrienților din fructe, legume, carne si semifabricate. Datorită proceselor tehnologice moderne, acestea sunt congelate la câteva ore după ce au fost culese, stocând astfel vitaminele și mineralele în condiții optime. Acest proces ne permite să conservăm alimentele pentru o perioadă mai lungă de timp.

Shock Frost este, în primul rând, congelarea alimentelor la mare viteză , temperatura din cameră fiind coborâtă la -35 grade, acest lucru permițând trecerea rapidă de la faza lichidă la solidă instant.

Tehnologia Shock Frost  oferă noi oportunități pentru afacerea Dumneavoastră.

Cu o astfel de tehnologie, numărul pierderilor este semnificativ redus. Mai mult, termenele de păstrare a produselor cresc semnificativ. Nu există limită de sezonalitate a bunurilor, în plus, vânzarea produselor poate fi întârziată în timp, pentru a aștepta un preț mai convenabil.

Vorbind de Shock Frost, este necesar să înțelegem că acesta este posibil doar dacă există echipament specializat. Avantajul acestei tehnologii este o rambursare rapidă a investiției. Datorită Shock Frost, cumpărătorul final are acces la fructele și legumele preferate pe tot parcursul anului, le poate găsi oricând în supermarketuri, acestea fiind adesea mai ieftine decât aceleași produse în versiunea proaspătă.

AUTEHTON contribuie la dezvoltare afacerii Dvs. prin livrarea de echipamente Shock Frost pentru orice tip de alimente, ne adaptăm necesităților fiecărui client în parte.

Lasă un răspuns :

* Your email address will not be published.