Proiectare

„AUTEHTON GRUP” încă de la fondare, s-a implicat cu succes în proiectarea sistemelor industriale de refrigerare, ventilare și climatizare. Studiul detaliat al soluției pre-proiect, analiza atentă a datelor sursă ale clientului, precum și competențele tehnice și de proiect existente permit specialiștilor „AUTEHTON GRUP” să dezvolte eficient soluții de design optime atât pentru clienții locali, cât și pentru investitorii străini.
Toate documentele si desene tehnice sunt elaborate în conformitate cu cerințele naționale si europene. La proiectare folosind programe specializate: AutoCAD, EPLAN, MagiCAD și Inventor.
La elaborarea proiectului, specialiștii „AUTEHTON GRUP” utilizează tehnicile și metodele moderne disponibile pentru îmbunătățirea eficienței energetice a echipamentelor, a mediului înconjurător, folosind diferite agenți frigorifici, incluzând (NH3) și dioxid de carbon (CO2).
Pentru rețele inginerești, specialiștii noștri vor prezenta un proiect individual de instalare și automatizare, vor pregăti soluții conceptuale și vizualizare 3D, proiecte de lucru și seturi de documentație tehnică, vor asigura supravegherea pe tot parcursul ciclului de viață al proiectului.