Despre noi

Compania Autehton Grup SRL îmbină entuziasmul și pasiunea unei echipe tinere cu experiența și profesionalismul conducerii întreprinderii în domeniul refrigerării si climatizării acumulate timp de peste 15 de ani.

Autehton Grup SRL a fost înființată în anul 2012, când câțiva ingineri în refrigerare și-au propus să vină cu o abordare nouă pe piața Republicii Moldova, care a constat în oferirea unor soluții tehnice și materiale de generație nouă, cu valorificarea la maxim a capacităților tehnologice, pentru a oferi clienților posibilitatea de ași păstra produsele la cel mai înalt nivel de prospețime, fără frică și risc de pierderi și pe un termen cât mai îndelungat.

Dat fiind faptul că, inițial, majoritatea clienților nu dispun de cunoștințele necesare în domeniul păstrării și a principiilor frigorifice, lucru care a fost, dar mai rămâne des întâlnit, ei pot cădea victimă ducerii în eroare. Compania Autehton Grup SRL a reușit prin integritatea sa și oferirea unei valori autentice. Anume autenticitatea serviciului prestat de noi și stă la baza activității noastre, de unde și denumirea întreprinderii de Autehton Grup SRL.

Tehnicienii și inginerii noștri sunt înalt calificați și dispun de capacități de proiectare și fabricare a sistemelor de refrigerare de variate dimensiuni și complexități, în toate domeniile agroindustriale și de procesare, logistică și HoReCa, etc.

Astăzi, compania Autehton Grup SRL este cunoscută ca una dintre cele mai de încredere companii din sectorul frigorific comercial și industrial de pe piața Republicii Moldova. Cunoștințele noastre verificate în domeniul proiectării și implementării soluțiilor inginerești și a comportării produsului proaspăt în timp la diferiți parametri de temperatură și umiditate, se realizează pentru clienții noștri în instalații frigorifice energetic eficiente, de o fiabilitate înaltă, care cer costuri reduse de funcționare și întreținere.

De ce Autehton Grup SRL?

  • Suntem un contractor independent. Scopul nostru este de a oferi clientului cel mai bun rezultat la prețul cel mai avantajos nu doar la      momentul investiției, dar și pe termen lung, pe întreaga perioadă a exploatării infrastructurii frigorifice. Astfel, servim interesul clienților, fara a promova un anumit produs sau producator;
  • Avem o echipă experimentată, lucrăm pentru o clientelă variată și cu cerințe complexe, oferim soluții tehnice integrate, de la proiectare până la implementare, instalare și mentenanță;
  • Suntem susținuți de investitori redutabili, iar normele de etică și de bune practici în afaceri, pe care le urmăm, împreună cu profesionalismul echipei noastre ne face să fim apreciați și respectați;
  • Până în prezent, Autehton Grup SRL sa dezvoltat într-o companie de încredere, specializată în edificarea de frigidere agro-industriale și instalarea sistemelor de climatizare comerciale cu control automatizat de temperatură și climă.